i NWWI | TaxatieZwolle.nl | Erkend taxateur
U bent nu hier: Home / NWWI

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (controleert) taxatierapporten van woningen en ziet erop toe dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, betrouwbare en objectieve woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.
Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Hierdoor is een NWWI gevalideerd taxatierapport een waarborg voor kwaliteit. 


taxatie Zwolle

Kwaliteitsgarantie

Het NWWI heeft betrouwbare en objectieve taxatieproducten ontwikkeld. Taxateurs die aangesloten zijn bij het NWWI werken volgens een gestandaardiseerde methode. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Het NWWI controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie met het NWWI keurmerk gegarandeerd.
 

Toegangseisen

Om deel te nemen aan het NWWI moeten taxateurs aan strenge eisen voldoen. TaxatieZwolle garandeert dat wij op elk moment aan deze eisen voldoen.

 

NWWI taxatie / taxatierapport aanvragen

U kunt via het aanvraagformulier op deze website een NWWI taxatieopdracht laten uitvoeren. Ook voor vragen aan onze lokale NWWI taxateur kunt u (vrijblijvend) het aanvraagformulier invullen en versturen.